Kompani Lauritzen

Sesong 1 hadde premiere 7. Mars 2021 og 1 208 000 fikk med seg premieren.


Pin Pa Norgesferie

Lauritzen og Ødegård lover at kjendisene.

. - Fantastisk og grusomt Torsdag skulle det i anledning den nærtstående premieren være en stjernespekket premierefest med både deltakere og presse til stede. Kompani Lauritzen er en norsk realityserie som går på TV 2Ideen bak programmet oppstod i 2015 da Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen diskuterte nye konsepter. Tormod filmer dine favorittserier og er med å lage utfordringer for deltakerne i Kompani Lauritzen 200222 1810 220222 1109.

Filmfotograf og fåseting Tormod Leet har hatt en enorm mengde spennende oppdrag for både store og små TV-produksjoner de siste årene. Opptakene til sesong 3 startet i august 2021 og. Mars 2020 og serien ble en stor seersuksessSesong 2 hadde premiere 13.

Det hindrer ikke den kreative karen å finne tid til både familie. Kompani Lauritzen har blitt spesielt kjent for sine ville utfordringer deltakerne blir kastet ut i. - Bekymret og redd Én av årets deltakere fryktet at hele Kompani Lauritzen-eventyret skulle gå i vasken.

- Livredd sier han. Kompani Lauritzen er ett av våre aller mest populære underholdningsprogram og vi så at det var mer innhold å hente. Hun forklarer videre at.


Hadde Du Imponert I Kompani Lauritzen Soldat Kjendiser Overskrifter


Romsdalsferie I Kompani Lauritzens Fotspor Vg Under Vann Hengebro Foto


Romsdalsferie I Kompani Lauritzens Fotspor Vg Places To Go Norway Andalsnes


Wanda Mashadi On Instagram Premierefest Pa Kompani Lauritzen Det Smeller I Kveld Hair Merakistudio No Catrine Merakistudio Outfit Ts Instagram Wand


Omtanke Nar Vi Trenger Det Som Mest Sitater Motivasjonssitater Kriger


Sara Strand On Instagram Iskaldt Winter Jackets Instagram Style


Kompani Lauritzen Flere Kollapser Underveis Vargas12 Com Soldat Tvillingene Militaere


Pin Pa Style


Pin On Norgesferie

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel